Loempia

Verse Kip loempia’s.

Al sinds jaar en dag is onze loempia een begrip in verse kip loempia’s. Naast de befaamd en beruchte kip loempia is er in de loop der jaren een stukje uitbreiding geweest in het loempia assortiment, namelijk Kip Loempia zowel groot als klein, Kip saté loempia, kip shoarma loempia, kip kroepia(Nasi) en de kip bami loempia.

Onze loempia’s worden met de groots mogelijke zorg, geheel met de hand gevouwen en gemaakt, dit geeft als resultaat dat de loempia er niet uitziet als een fabrieksloempia , maar een ambachtelijke uitstraling heeft in uw verkoop vitrine.

Hoe komt het dat de onze loempia zich onderscheid van een andere loempia, dat is heel  eerlijk en makkelijk te zeggen, namelijk, er wordt allen maar gebruikt gemaakt van grondstoffen met de hoogste kwaliteit, een goed team mensen die zich verantwoordelijk voelen voor het product, een paar stukken goede, mooie droge kipfilet van Hollandse bodem, niet gespoten of bewerkt, dagelijks verse kwaliteit  taugé en zuivere plantaardige oliën en vetten.

Al met al kunnen wij zeggen dat onze loempia een ware aanwinst is voor uw winkel, of verkooppunt.